Λάκκοι

%PM, %25 %743 %2012 %19:%Apr Written by 
Rate this item
(0 votes)

Οι Λάκκοι βρίσκονται 81km νοτιοανατολικά των Χανίων και 48km νοτιοδυτικά του Ρεθύμνου. Βρίσκονται πολύ κοντά στο Φραγκοκάστελο, μόλις 2km ανατολικότερα, κοντά στο χωριό Σκαλωτή. Στους Λάκκους οδηγεί δρόμος που ξεκινάει από τη Σκαλωτή. Στα δυτικά των Λάκκων εκβάλει ένα μικρό ποτάμι που διέρχεται μέσα από το Σφαγγοφάραγγο.

Στους Λάκκους (ή Λάκκες όπως τους λένε κάποιοι) θα δείτε πολλαπλούς πανέμορφους συνεχόμενους κολπίσκους με άμμο, που χωρίζονται με πολύ μικρές βραχώδεις χερσονήσους. Δίπλα ελαιώνες φτάνουν μέχρι και τη θάλασσα, γεγονός που αποδεικνύει ότι το νερό πάντα σχεδόν είναι ήρεμο, αφού δεν καταστρέφει τις ελιές. Η περιοχή είναι πολύ ήσυχη και ελαφρά οργανωμένη. Στην περιοχή υπάρχουν λίγες μονάδες με ξενοδοχεία και ελάχιστες ταβέρνες. Αν έχετε αυτοκίνητο δεν έχετε να φοβηθείτε κάτι, αφού το περισσότερο οργανωμένο Φραγκοκάστελο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής.

Οι Λάκκοι ενδείκνυνται για ήρεμες διακοπές και είναι ιδανικοί για παιδιά. Η θάλασσα είναι πεντακάθαρη και οι επισκέπτες λιγοστοί. Σε μερικούς κόλπους υπάρχουν λίγες ομπρέλες, αλλά η σκιά με τόσες ελιές και αλμυρίκια τριγύρω δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα. 

 

Φωτογραφίες

 

 

 

 

{jcomments on}

Κουμπάρος

Enjoy the beauties of the world !!

Ταξιδεύοντας γνωρίζεις τσοι ομορφιές του κόσμου !!

 

Website: krhtikos.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.