Αγιάννης (Γαύδος)

%PM, %24 %899 %2012 %23:%Apr Written by 
Rate this item
(0 votes)

Η παραλία του Αγιάννη ή του Αγίου Ιωάννη βρίσκεται 4km δυτικά του Σαρακήνικου. Μπορείτε να έρθετε είτε με λεωφορείο από τη Καραβέ (το μόνο λιμάνι της Γαύδου), είτε με μια ώρα περπάτημα από το Σαρακήνικο.

Η ομορφιά της παραλίας και της ευρύτερης περιοχής δεν μπορεί να αποτυπωθεί μέσα στις γραμμές αυτού του κειμένου. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το Discovery Channel την έχει ψηφίσει στο παρελθόν ως την δεύτερη καλύτερη παραλία στο κόσμο, μετά την Χαβάη. Πράγματι, ο Αγιάννης είναι μια πανέμορφη απόμερη αμμουδερή παραλία, μέσα σε ένα άνυδρο και άγριο αφρικανικό τοπίο.

Τριγύρω υπάρχουν μόνο αμμοθίνες, όμορφα βράχια και κέδροι. Η παραλία δεν είναι οργανωμένη, ενώ δίπλα υπάρχει μια ταβέρνα. Η θάλασσα είναι ρηχή και με απίστευτα νερά. Σίγουρα, μια επίσκεψη θα σας πείσει, ότι αυτό το υπέροχο μέρος είναι ένα από τα ομορφότερα στο κόσμο. Φυσικά, ο γυμνισμός σε ένα τόσο ήρεμο μέρος επιτρέπεται. Επίσης, μπορείτε να κατασκηνώσετε, εφόσον βέβαια σεβαστείτε το περιβάλλον και τους εύθραστους κέδρους.

 

Φωτογραφίες

 

 

 

 

 

 

{jcomments on}

Κουμπάρος

Enjoy the beauties of the world !!

Ταξιδεύοντας γνωρίζεις τσοι ομορφιές του κόσμου !!

 

Website: krhtikos.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.